Friday 3 September 2010

Baidares - Pirmoji Keliones Diena




























Turbut visi sutiksit, kad pirmoji keliones diena isties ispudinga.
Pakeles nusetos audros isverstais medziais. Upes vaga pilna kliuciu, kurias iveikinejom manevringu vairavimu, sinchroniskais "judesiukais" su kompanioniu(cia kuomet uzplauki ant vandeny pasislepusios "kliuties" ir pakimbi su baidare), ARBA kvieciant i pagalba medkircius ir pjuklecius.

Mums dviems, sedint pirma karta baidarej, pasitaike, jog kelis kart taranavom, kruopsciai apiplaukinejancius kliuti. O kas belieka, kuomet nespeji sustabdyti baidares ir kliutis ima laaabai greitai arteti. Buuummm!!! Istrigo Dianos toks vienas: "Eij, Chebra, taip daugiau nedarykit" :D Lengva pasakyti :P.

Anyways, dar buvo ir taip - tolumoj lyg muzika eme skambeti benzininio pjuklo garsas, ir jis is leto artejo, ir artejo... vis artejo... kol galiausiai isniro tet-a-tet garso saltinis - "baidariu verslo" savininkai ta diena, pirma karta po Lietuva nusiaubusios audros, vale upes vaga, t.y. ruose ja turistautojams tokiems kaip mes :-) Chi Chi Chi :-)))) ir tuo paciu Yeeee! - mes pionieriai, t.y. patys pirmieji turistautojai praplauke Varenes upe, po uragano!! :D Ot saunuoliai, ar ne? Verti kaklaraisciu, oij, t.y. medaliu! ;-)

Visko ir nesurasysi i cia apie ta musu pirmaja nuotykio diena. Svarbiausia, kad liko grazus prisiminimai ;-)

[to be continued]

Fotografuota: Rugpjutis 2010
Vieta: Lietuva (Varenes upe)
Modeliai: Diana, Juste, Regis, Viktorinas, Mazylis ir Ruokis.

No comments: