Thursday 1 July 2010

Romney Farm















Treciadieni susigalvojom, jog savaitgali mausim kempingauti. Jau ta pacia diena ciupau piestuka ir emiau rikiuoti nuo svarbiausio iki truputeli maziau svarbaus:
1. Palapine
2. Miegmaisiai
3. Ciuziniai
4. BBQ
5. Ziebtuvelis
6. Kortos
7. ....
.....
101. ...
102. ...
....

Diedukas pasisove paskolinti puodu rinkini, arbatinuka, spiritine vyrykle. Ech, tas musu gerasis Diedukas :-)

Ketvirtadieni su tuo saraseliu, mindem parduotuviu slenkscius ir krovem vezimelin butiniausius daiktus. Zinoma, ne viska gavom, (ir ne viska saraselin isitraukem. chi chi chi)... Bet kokiu atveju svarbiausia gi palapine. O ji sarase pirma! :-)

Apsisprendus kurion Anglijos pusen trauksim, Ruokis sudare kempingu sarasa (kaip paaiskejo veliau, gerai kad vistik turejom Plan A, B C, D ir t.t., nes anglai kaip skruzdelytes issikrebzdena turistauti atsilus orams).

Sestadienio rytas buvo puikus. Saulyte blizgino ir svilino jau nuo pacios ankstumos. Mes papusryciave, susikrovem bagaza masiniukan ir ispirpejom Plano A pusen. Tikras smagumelis!

Jei neissipleciant i ilga rasineli, tai galiu pasakyti, jog pirmasis sarase kempingas buvo uzkimstas. Truputi nusiminem. Trumpam. Ir tikrai tik truputi :-)

Romney Farm kempingas (dabar jau 100% taip manau) simta kart geriau uz ta ana - pirmaji sarase.
Visu pirma erdvesnis, su naminio maisto kavinuke, jaukia atmosfera bei labai svetingais seimininkais. Ir dar prie viso to - su gyvo garso koncertais kiekviena sestadieni.

Sing along with us, dee-dee-dee-dee-dee.
Da-da-da-da-da...Yeah, we're happy happy,
da-da-da-da-dah....

- cia viena is koncertuko dainu:


...In the summertime when the weather's high,
you can stretch right up and touch the sky...

Smagiu vasaros dienu visiems!
A

Fotografuota: Birzelis 2010
Vieta: Anglija (Romney Farm)

No comments: